Handelsbetingelser

 

HANDELSBETINGELSER

 

Generelle oplysninger
CarBis Convenience Food ApS
CVR-nr. 39214733
Østbakken 11
8586 Ørum Djurs
info@fitnessboksen.dk

Betaling
Vi modtager følgende kort: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB og American Express.

Der opkræves et gebyr afhængig af din korttype. Gebyret er fastsat til 1,4% + 1,80 kr. for europæiske kort og 2,9% + 1,80 kr. for ikke-europæiske kort. Beløbet hæves først på dit kort 3 dage inden afsendelse af dine pakker.

Der tages forbehold for tastefejl.

Abonnement
Hos FitnessBoksen benytter vi os af abonnementsbetalinger, således du giver os lov til løbende at trække betaling for dit abonnement, indtil du opsiger det. Ændringer, pause eller annullering på abonnementet skal foretages senest 4 hverdage inden leveringen. Dvs. at vi skal have modtaget din ændring før vi trækker pengene. Hvis din levering er onsdag, skal ændringen være sket inden torsdag kl. 22.59. Hvis din levering er fredag, skal ændringen være sket inden mandag kl. 22.59.

Opsigelse
Der er ingen binding hos FitnessBoksen. Ønsker du at sætte dit abonnement på pause, eller at opsige, skal du gøre det fra dit kontrolpanel, så længe det er gjort senest 4 dage inden næste levering. Dvs. at vi skal have modtaget din ændring før vi trækker pengene. Hvis din levering er onsdag, skal ændringen være sket inden torsdag kl. 22.59. Hvis din levering er fredag, skal ændringen være sket inden mandag kl. 22.59.

Levering
Hos os er leveringen altid gratis. Ingen skjulte omkostninger eller gebyrer. Det har vi valgt, så du som forbruger altid kan føle dig i sikre hænder.

FitnessBoksen leverer selv maden i store dele af Danmark. I områderne udenfor storbyerne benytter vi PostDanmarks særlige fødevarelevering, som sikrer en mere skånsom behandling af vores pakker.

Leveringstiden er normalvis 4 hverdage.

Holdbarhed
Transporten af dine varer sker under optimale køleforhold (ml. 0-4°) i vores specialfremstillede flamingokasser med køleelementer, som sikrer at vi altid kan levere din mad frisk ved døren, selv uden du behøver at være hjemme.

Fortrydelsesret
Fødevarer som er købt på nettet er undtaget fortrydelsesretten.

Reklamation
Du har lov til at klage over fejl eller mangler på din vare, så længe den ikke er selvforskyldt. Reklamationsretten er i forbindelse med fødevarer begrænset til varens naturlige holdbarhedsperiode. Kontakt os venligst hurtigst muligt, så vi kan finde en løsning.

Privatlivspolitik
Hos FitnessBoksen.dk benytter vi os af cookies, for at forbedre din oplevelse på hjemmesiden. For at vi kan levere varer til dig kræves det at vi kender dit navn, adresse, telefon nr. og e-mailadresse. Alle oplysninger som indtastes på vores hjemmeside er sikret af en krypteret forbindelse.

Vi behandler ikke kreditkortnumre eller personfølsomme oplysninger om dig. Ligeledes vidergiver vi heller ikke dine oplysninger til trejdepart uden dit samtykke

Senest opdateret: 23 Marts, 2017.